ΥΛΙΚΑ

  • 250 γρ βούτυρο
  • 250 γρ ζάχαρη
  • 7 αυγά
  • 250 γρ γάλα
  • 375 γρ αλεύρι
  • 250 γρ ινδική καρύδα
  • 200 γρ φουντούκια
  • 25 γρ μπέικιν
  • 200 γρ κρέμα γάλακτος 35%
  • 50 γρ ζάχαρη άχνη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια κατσαρόλα ανακατεύουμε το βούτυρο και την ζάχαρη. Όταν λιώσει το βούτυρο το αφαιρούμε από την φωτιά. Το βάζουμε σε μπωλ και το ανακατεύουμε με ένα σύρμα.

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά λίγο-λίγο, το κοσκινισμένο αλεύρι και στο τέλος προσθέτουμε το μπέικιν. Το ψήνουμε σε τσέρκι σε 180 βαθμούς για 40 λεπτά.

Για την κρέμα

Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψει.

Αφού κρυώσει η βάση μας, την ξεφορμάρουμε, αλείφουμε με την κρέμα και  διακοσμούμε με τα φουντούκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *